Veilig betalen met creditcard in 2020

Gezondheidszorg integreren met betalingen van check-in tot check-up (en daarna)

Het is geen geheim dat de facturerings- en betalingservaring binnen het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem gefragmenteerd en beladen is. Papieren verklaringen, ondoorzichtige codering en onvoorziene kosten zijn voldoende om toegang tot medische zorg tot een ontmoedigend proces te maken.

Volgens Bird Blitch, CEO van Patientco, een bedrijf voor betalingstechnologie dat zich richt op gezondheidszorg, heeft 25 procent van de patiënten de behandeling uitgesteld vanwege zorgen over eigen kosten.

Volgens Bird Blitch, CEO van Patientco, een bedrijf voor betalingstechnologie dat zich richt op gezondheidszorg, heeft 25 procent van de patiënten de behandeling uitgesteld vanwege zorgen over eigen kosten.

In de gezondheidszorg liggen de gegevens die nodig zijn voor het afstemmen van betalingen binnen een patiëntadministratiesysteem, dat op zijn beurt in een elektronisch patiëntendossier zit. Bedrijven zoals Epiq zijn eigenaar van de klinische diagnostiek, zei Blitch, maar omdat de financiële verantwoordelijkheid van Medicare, Medicaid, Blue Cross Blue Shield of zelfs de patiënt verbonden is met die klinieken, zitten ze in het patiëntboekhoudsysteem.

Er moeten claims worden ingediend om ervoor te zorgen dat providers in de eerste plaats worden betaald. Verre back-end systemen zorgen ervoor dat debiteuren en cashflow management niet optimaal zijn. Grote gezondheidssystemen, zei hij, hebben de taak om verschillende betalingsleveranciers te beheren om geld te verplaatsen.

Zakelijke cc aanvragen

‘Dan heb je gateways, processors en terminals, en die moeten worden geïntegreerd in de informatiesystemen voor de gezondheidszorg’, zei hij, en voegde eraan toe: ‘Als je een CFO voor de [gezondheidszorg] bent, let je echt op al deze dollars . ‘Om die complexiteit op te lossen, zei hij dat Patientco een platform heeft waar al die groepen samenwerken.

“De kern van wat we oplossen is rond betaalbaarheid en transparantie”, zei hij. “Naadloze financiële zorg vereist coördinatie tussen meerdere afdelingen, van planning tot pre-service check-in, helemaal tot backoffice-componenten.” zakelijke creditcard voor het bedrijf is handiger.

Creditcard voor studenten

Het proces vermindert angst, schept duidelijkheid en helpt te voldoen aan de verwachtingen van de eindgebruiker – vergelijkbaar met wat ze verwachten in verschillende winkelomgevingen. Als ze opdagen bij de dokter, weten ze eigenlijk net zoveel als de persoon die bij de frontoffice is om hen te helpen inchecken. “studenten creditcard aanvragen voordelig.

 

Hij zei dat het platform wordt bestuurd door een overkoepelend principe. Net zoals gezondheidsdiensten en -procedures rekening houden met de geschiedenis, demografische gegevens en unieke situatie van elk individu, moet ook het financiële aspect van het proces dat doen. Oudere patiënten, zei hij, geven er misschien de voorkeur aan om cheques uit te schrijven. Jongere patiënten communiceren misschien liever via hun smartphones.

Zoals hij tegen Webster zei: in het leven berust succes bij ‘gewoon op dezelfde pagina staan ​​met de persoon met wie je praat. En dat is zeker het geval in de gezondheidszorg.